Agenda

vr 22 nov
Pietenkamp Bevers
za 11 jan
Fuego 2020
Stam

De Stam is de speltak met de oudste leden van de GFB. Eenmaal per maand komen de leden bij elkaar om samen te genieten van prachtprogramma' s. Sinds kort hebben we zelfs twee stammen!

Stampertjes
We draaien weinig maar doen dan wel speciale dingen. Fun staat voorop in deze speltak. Alles kan wat je maar kan verzinnen. Traditie is om koninginnenacht samen te vieren, dit is altijd een prachtig feestje met veel ‘Ranja’. Eenmaal per jaar gaan we gezellig een weekendje weg en doen dan van alles en nog wat binnen een thema. Thema’s die zijn geweest: Big Brother The Bikkel, The fast and the Furious v.s. The Cannonball Run, Wie is de Mol en CSI. Ook verzamelen we ons een keer per jaar met de computer onder de arm om samen de leukste games te spelen op de LAN party. Dus heb je zin om iets te ondernemen eens per maand en heb je leuken ideeën, kom dan eens langs als we bezig zijn!

Despina Stam
De Despina Stam is de jongste speltak van de GFB, en ook nog een hele speciale: De enige speltak met (louter) vrouwlijke leden! Sinds begin 2011 hebben de dames besloten een speltak te vormen en samen ook eens zelf scouting te beleven. Zou dit een opmaat zijn voor een gemengde Scoutinggroep?

 
Stamkamp 2019
Geschreven door Lars Kriek   

Dit weekend hebben de stampertjes weer een stad onveilig gemaakt. Met een accommodatie in Groesbeek, nabij Nijmegen, kon het weekend beginnen. Als rode draad had het weekend een 'Wie is de mol?' thema. De kandidaten speelden opdrachten waarbij de onbekende mol alles probeerde te verzieken. Er werd gelasergamed in het bos en heerlijk gezwommen in het zwembad. Al met al een super weekend, nu rest nog één belangrijke vraag:

Wie is de mol?  SANDER!  
De winnaar? Mark!

 
Maastricht verwelkomt de Stam
Geschreven door Peter   

Afgelopen zondag waren de heren van de Stam op bezoek in Maastricht. Op deze bloedhete dag moesten de mannen in duo’s flink wat puzzels oplossen die ze naar straten, pleinen en bezienswaardigheden leidden om de felbegeerde (en verstopte) QR-codes te kunnen scannen. Deze leverden namelijk punten op voor het team-klassement. Team “winnaars” ging er uiteindelijk met de overwinning vandoor; puur toeval? Of dwing je karma, self-fulfilling prophecy en goed geluk wellicht tóch gewoon af?

 
Stam culinair!
Geschreven door Peter Schipper   

Iedereen houdt natuurlijk van lekker eten, en wij van de stam zijn daar geen uitzondering op. Helaas zijn dit keer niet alle gerechten van chef kok kwaliteit. Desalniettemin was het een goed geslaagd diner.

 
Stam Culinair 2015
Geschreven door Peter   

De Stampertjes waren bijeengekomen voor het jaarlijkse culinaire evenement. In het zonnetje in het uiterest pittoreske Wieërt werden de smaakpupillen op de proef gesteld tijdens een bierproeverij. Vervolgens ging de bbq aan om de innerlijke mens te voeden, met als hoogtepunt de 'Beer Can Chicken'; men neemt een kip en een blik bier en schuift de kip vervolgens... enfin, u begrijpt het vast wel zonder tekst en uitleg.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6