Bevers

Iedere zaterdagochtend komen de Bevers van onze groep samen om grootse avonturen te beleven.

De Bevers beleven deze avonturen tijdens de verschillende spellen die wij doen. Daarbij kan aan van alles gedacht worden, eigenlijk te veel om allemaal op te noemen. Zo spelen wij vaak een smokkelspel, bouwen wij hutten voor een kwartetspel of ‘levend stratego’, lopen een (natuur)speurtocht en we bakken soms een heerlijk broodje boven een kampvuur. En in april hebben we zelfs een uitvoering van The Lion King opgevoerd voor alle papa’s en mama’s. Daarnaast doen we ook regelmatig een potje ‘Hollandse Leeuwen’ (renspel), ‘verstoppertje met de bal’ of voetbal. Om al deze spellen te kunnen doen hebben we een mooie blokhutlocatie, met in de buurt een bos, grasvelden en de Karpendonkse Plas. Daar voelen de Bevers zich helemaal thuis, midden in de natuur.

 
Appeltaart à la bevers
Geschreven door Lars Kriek   

Genietend van de heerlijke zon werd er zaterdagochtend gesneden, gekneed en belegd. De bevers maakten namelijk een overheerlijke appeltaart! Het resultaat? Mooi bruin aan de buitenkant en smeuïg van binnen.

Bekijk hier de foto's.

 
Zomerkamp bevers '20
Geschreven door Lars Kriek   

Afgelopen weekend werden de bevers opgeroepen door de scouting politie. Een antieke koekoeksklok was uit het huis van een scoutinglid gestolen. De scouting politie kon het niet oplossen dus schakelde ze de hulp in van onze geheim agenten. Bewapend met laserguns gingen ze in trainingen elkaar te lijf om vervolgens aanwijzingen te verzamelen die leidden tot de locatie van de klok.

Bekijk hier de foto's!

 
Zelf vuur stoken
Geschreven door Lars Kriek   

Afgelopen zaterdag was er één ding dat de bevers graag wilden doen, vuurtje stoken! Zo meegaand als de beverleiding is, verzamelden we met z'n alle hout voor het vuur. De bevers moesten zelf het hout op zo'n manier opstapelen dat het makkelijk aan zou gaan. Het resultaat? Kijk maar op de foto!

 
Online Scouting met de Bevers!
Geschreven door Peter Schipper   

Met de corona crisis veilig buiten de deur hebben wij ons eerste online programma gehouden. Iedereen met video inbellen en samen super tof een bord spel gespeeld. Zelfs met opdrachten, zoals teken je lievelingsdier en vraag een snoepje aan papa of mama. Al met al de eerste keer online samen draaien was een groot succes.

Tot de volgende keer online!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 12