PlusScouts

De PlusScouts is een groepje met oud leden en leidingleden die eigenlijk geen afscheid kunnen nemen van de groep. Zeg maar de oude lullen van de groep. Om toch nog een beetje contact te houden met de groep hebben zij zich verenigd in een speltak met de naam PlusScouts. Wij als plusScouters zetten ons een aantal keren per jaar in voor de groep tijdens grote groepsactiviteiten maar doen ook een aantal keer per jaar ons eigen ding. Zo doen we in november altijd de Glow bezoeken in Eindhoven en lopen er plannen voor een whiskytoer in Schotland en een bezoekje aan de Night of the Proms in Antwerpen.

 
Scoutplus Goes Scotland: Take Two
Geschreven door Oscar Senecaut   

Al zeker 5 jaar droomt de Scout Plus van een Whiskey tour in Schotland. Na een poging in 2010 die in het water viel door de Eyjafjallajökull (verslag hier) was het dit jaar tijd voor de herkansing. Of we dit jaar wel in Schotland aangekomen zijn? Dat lees je hieronder:

Check hier de foto's!

 
Scoutplus bij de Hertog Jan brouwerij
Geschreven door Oscar Senecaut   

Hertog Jan

Dat Brand bier nog steeds in Limburg gebrouwen wordt weten we door de TV-spotjes inmiddels wel. Maar dat ándere Limburgse bier, Hertog Jan, wordt dat eigenlijk nog wel in Limburg gebrouwen? Het verhaal van de zoektocht van de scoutplus en het verrassende antwoord vind je hieronder.

Check hier alvast de foto's

 
Scoutplus naar Glow 2012
Geschreven door Oscar Senecaut   

Glow 2012
Afgelopen zaterdag stond weer een van de traditionele programma's van de Scout Plus op het programma: een bezoekje aan Glow in Eindhoven!

Goed gemutst en uitgerust met een goedgevuld dagrugzakje met de nodige versnaperingen startten wij de route op de markt. Natuurlijk mèt de Glowwein van Jeroen.

Na een gezellige en mooie wandeling in het pittoreske Eindhoven, besloten we in een cafeetje op de Dommelstraat nog even onder het genot van een drankje de lichtsculpturen die we gezien hadden te bespreken.

Kortom: een erg geslaagde avond voor de oudste speltak van de GFB.

Klik hier voor een sfeerimpressie

 
Scout plus klunen in Breda
Geschreven door Thomas Breukink   

klunen in breda

Carnaval, sommige mensen kunnen er geen genoeg van krijgen. Het is al een flinke 49 weken geleden dat we voor het laatst gehost hebben. Na een kort email rondje was het voor de scoutplus kristal helder. We gaan even opwarmen voor Carnaval. Op zondagmiddag 13.30 werden de kaarten uitgedeeld. 11 kroegen langs voor een kruisje. Zouden we het halen? bekijk de foto's van de prachtige zondagmiddag hier.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3