Agenda

vr 01 feb
winterkamp
za 02 feb
draaien stam
zo 03 feb
Stam Lan
vr 22 feb
leidingweekend
vr 01 mrt
Kinder carnaval BE-OH-MH
za 02 mrt
Geen opkomst
za 09 mrt
Schoonmaakdag - Geen Opkomst
za 23 mrt
draaien stam
Stam

De Stam is de speltak met de oudste leden van de GFB. Eenmaal per maand komen de leden bij elkaar om samen te genieten van prachtprogramma' s. Sinds kort hebben we zelfs twee stammen!

Stampertjes
We draaien weinig maar doen dan wel speciale dingen. Fun staat voorop in deze speltak. Alles kan wat je maar kan verzinnen. Traditie is om koninginnenacht samen te vieren, dit is altijd een prachtig feestje met veel ‘Ranja’. Eenmaal per jaar gaan we gezellig een weekendje weg en doen dan van alles en nog wat binnen een thema. Thema’s die zijn geweest: Big Brother The Bikkel, The fast and the Furious v.s. The Cannonball Run, Wie is de Mol en CSI. Ook verzamelen we ons een keer per jaar met de computer onder de arm om samen de leukste games te spelen op de LAN party. Dus heb je zin om iets te ondernemen eens per maand en heb je leuken ideeën, kom dan eens langs als we bezig zijn!

Despina Stam
De Despina Stam is de jongste speltak van de GFB, en ook nog een hele speciale: De enige speltak met (louter) vrouwlijke leden! Sinds begin 2011 hebben de dames besloten een speltak te vormen en samen ook eens zelf scouting te beleven. Zou dit een opmaat zijn voor een gemengde Scoutinggroep?