Agenda

za 23 dec
Geen Groep
za 30 dec
Geen Groep
za 06 jan
Nieuwjaarsactiviteit
za 13 jan
Fuego
vr 09 feb
Carnaval
vr 09 feb
Carnaval
Filmochtend
Geschreven door Bob   

Op een koude zaterdag in november stonden de welpen klaar om een zich vol overgave te storten op de productie van hun eigen film. De première was al de volgende dag, dus geen tijd te verliezen! (Alhoewel er altijd wel tijd is om uit te razen met een potje Hollandse Leeuwen.)

Een goede film begint bij een goed script. Om inspiratie op te doen kregen alle welpen een berg lego. De lego maakte een hoop geweldige ideeën los, die vervolgens werden opgeschreven / getekend in een heus script. Ook werd het kleurrijke decor en de casting die bestond uit ridders, cowboys, ruimteschepen en andere gele poppetjes werd in elkaar gezet. Nu kon de focus volledig op het filmen worden gericht. Door middel van stop-motion werden de scripts tot leven gewekt, met een verbluffend eindresultaat!

Naast de stop-motion was er ook ruimte om een eigen show / programma op te nemen. Ook hiervoor is eerst de tekentafel opgezocht. Met uitgewerkte scripts zijn een aantal gave opnames gedaan, waar RTL nog een puntje aan kan zuigen!

Tot slot is een première niet compleet zonder commercials. Er moet immers gewoon brood op de plank komen! Wilt u nog een lucifer of vloer kopen? Neem dan contact op met onze welpen. "Special price for you, my friend."

Zondag om half twee was dan eindelijk het moment daar. Ouders, opa's, oma's en andere bekenden kwamen in grote getale de creaties van de welpen bekijken. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de filmpjes met luid applaus ontvangen. Een pracht resultaat dat hier te bekijken is.

Al met al een geslaagd kamp!

PS: De leiding heeft ook een "making of" gemaakt, die hier te bekijken is.

 

Reacties 

 
#3 Johnette 08-07-2017 07:37
Hello guys! Who wants to see me live? I have profile at HotBabesCams.com,
we can chat, you can watch me live for free, my nickname is Anemonalove: https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg , here is my pic:


https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
 
 
#2 Jens 16-05-2017 17:53
Hello, Neat post. There's an issue along with your web site in internet explorer, would test this?
IE still is the market chief and a big portion of other folks will pass over your great writing because of this problem.


Also visit my web blog ... diabetic foot ulcers (Modesta: http://leta7jennings88.jimdo.com/2015/08/18/contracted-big-toe)
 
 
#1 Max van de Kelft 03-12-2014 15:12
Het was een leuk film kamp.
Alleen een beetje wijnig geslapen, : :zzz maar dat was juist het leukste en
leuk Hollandseleeuwe n gedaan

Groetjes Max van de Kelft en Luca van. Kelft
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen