Agenda

vr 20 okt
Jota
vr 10 nov
Leiding weekend
za 11 nov
Geen Groep
za 25 nov
Pietenkamp
Het Avondprogramma
Geschreven door Jan Groot   


Afgelopen zaterdag was het een waar festijn voor onze jongens, aangezien ze ’s avonds naar de scouting mochten. Na de hele dag in spanning gewacht te hebben, kregen ze eindelijk de kans om te laten zien dat het echte mannen zijn.

We hebben besloten een simpel smokkelspelletje te doen, omdat iedereen het kent en omdat dit erg makkelijk te doen is in een donker bos. Na de uitleg gedaan te hebben, begeleidde ik, Jan, als een spirituele gids, de jongens tot ze hun ultieme hogere doel bereikten. In dit geval het uitblazen van een heilige kaars.

Om dit te bereiken moesten ze langs de nare leidingleden met hun zaklampen komen. Iets wat alleen bereikt kon worden door te sluipen, heel rustig aan te doen, stil te blijven en vooral géén geluid te maken. Gelukkig lukte dit heel erg goed. Bijna iedereen was in staat een kaarsje uit te blazen, en was het na een flink uur weer tijd om de warmte van de blokhut op te zoeken. Na alle welpjes weer gevonden te hebben, alsmede alle muntjes, kaarsjes, potjes enzovoorts, enzovoorts weer in de kar te hebben, liepen we in een lange sliert weer huiswaarts.

Na daar nog genoten te hebben van een lekkere kop warme chocolademelk en een flink stuk peperkoek, al dan niet met een goeie laag boter, was het tijd om afscheid te nemen.

Al met al een zeer geslaagde avond, mijns inziens.

 

Reacties 

 
#1 Dominick 16-05-2017 00:03
Good day very nice website!! Guy .. Beautiful ..
Wonderful .. I'll bookmark your web site and take the feeds additionally?
I'm satisfied to search out numerous helpful information here in the publish, we
want work out more strategies in this regard, thanks for sharing.

. . . . .

Also visit my blog post ... calluses on feet [gayeibric.wordpress.com: https://Gayeibric.Wordpress.com/2015/06/24/hammer-toe-surgery-treatment]
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen