Agenda

za 23 dec
Geen Groep
za 30 dec
Geen Groep
za 06 jan
Nieuwjaarsactiviteit
za 13 jan
Fuego
vr 09 feb
Carnaval
vr 09 feb
Carnaval
Welpen Middag-Horde

Elke zaterdagmiddag is het weer zo ver. Om 2 uur staan de welpen weer allemaal te springen van ongeduld. Allemaal jongens tussen de 7 en de 11 jaar oud.

Wat doet een welp nou zoal bij de Middaghorde? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Maar een kort antwoord geven op die vraag is niet zo makkelijk. Een welp doet namelijk enorm veel bij de Middaghorde. Iedere zaterdagmiddag komen de welpen om 14.00 uur aan op het terrein van onze groep. Er is geen zaterdag hetzelfde. Nou ja, we doen 2 dingen wel elke zaterdag; namelijk het openen en sluiten van de dag. Maar wat doen we nou zoal? Vraag het aan een willekeurige welp en ze zullen daar allemaal andere antwoorden op geven. Al hebben deze antwoorden wel 1 ding in gemeen. We zijn namelijk altijd buiten. Altijd zul je denken? Ja, altijd. Ook als het stortregent? Ja zelfs dan. Welpen zijn namelijk helemaal niet graag binnen. Het liefst gaan ze enorm smerig naar huis. En dat smerig worden gaat natuurlijk het beste als je buiten bent. In het bos, door de modder en slootjes lopen.

Vaak zijn de welpen ergens in het bos te vinden terwijl ze hutten aan het bouwen zijn of aan het sluipen zijn door het hoge gras in een weiland. Soms moeten ze belangrijke dingen smokkelen of spelen ze ‘levend’ stratego. Dan zijn ze weer eens natuursporen aan het volgen of gladiatorengevechten aan het houden. Ook wordt er wel eens verstoppertje gespeeld of zijn ze broodjes aan het bakken boven het vuur. Ja vuur, daar kunnen welpen heel veel mee doen. Behalve broodjes bakken kun je er ook heerlijke rookworsten en spekjes boven warm maken. En natuurlijk zijn ook ‘Engeltjes-te-paard’ heerlijk nadat ze boven het warme vuur klaar zijn gemaakt.

Maar dit zijn allemaal voorbeelden van een ‘normale’ zaterdagmiddag. De welpen gaan ook nog regelmatig op kamp. Tijdens die kampen gaan ze op zoek naar Atlantis of in 3 dagen rond de wereld! Ook leren ze primitief te koken en moeten ze tenten opzetten. Kippen braden en hutspot maken. Soms gaan ze op zoek naar verloren schatten en bevrijdden ze een geest uit een lamp. Zelfs met piraten hebben ze wel eens te maken en ook het circus is al eens langs gekomen.

Nou, als ik dit zo allemaal hoor dan lijkt het dat die welpen wel erg leuke stoere dingen doen. Vind jij dat nou ook? Kom dan gewoon eens kijken op een zaterdagmiddag. Dan zie je eens hoe vies die welpen kunnen worden! En misschien wil jij dat dan ook wel!

Als je zin hebt en je bent tussen de 7 en 11 jaar mag je natuurlijk altijd even langs komen op de blokhut of zoek contact via de link contact.

 

 

Reacties 

 
#2 MashaOdorb 12-12-2017 21:41
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot CAPTCHA's.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"
 
 
#1 Smithg896 29-03-2017 17:28
I am sure this post has touched all the internet people, its really really nice post on building up new web site. akebcfdaffaacka f
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen