Agenda

za 23 dec
Geen Groep
za 30 dec
Geen Groep
za 06 jan
Nieuwjaarsactiviteit
za 13 jan
Fuego
vr 09 feb
Carnaval
vr 09 feb
Carnaval
GLOW 2011
Geschreven door Ronald van der Kruijs   

Zondag 6 november was weer het jaarlijks uitje van de Scoutplus naar Glow in Eindhoven. Dit was ook de eerste samenkomst met de nieuwste leden van de Scoutplus. Verder werd deze opkomst samen gedraaid met de Despinastam. De foto’s kun je hier vinden.

Afspraak stond voor de eters om 18:00 uur in café de Vooruitgang aan de markt te Eindhoven. Joep, Jasper, Ronald, Marc en Jeroen verzamelde zich rond 18:00 uur dan ook in de Vooruitgang om een hapje te eten en even bij te praten. Na het eten en een kopje koffie kwam de rest van de groep binnen.

Als complete groep gingen we vanaf de markt richting de Catharinakerk om daar vanwege de enorme drukte onze fietsen te parkeren en een lekker beker GLOW-wijn van Jeroen te nuttigen. Onder het genot van de GLOW-wijn hebben we de lichtshow tegen de kerk bewonderd en na deze voorstelling onze weg vervolgt richting het Stadhuisplein. Midden op het stadhuisplein hebben we naar de show gekeken op het stadhuis. Met onder andere de handen van een zandkunstenaar, een klavier van een piano en nog veel meer. Na deze show werd de route vervolgt richting het Van Abbe museum. Deze werd door een lichtspektakel in brand gezet. Dit scoorde niet zo onder ons. Van hieruit richting het Stratumseind met een leuke 3d weergave van de 2d tekening op de gevel.

Vanuit het stratumseind richting de haven waar we onderweg eerst nog even hebben genoten van een toastje met kipkerriesalade of selleriesalade. En voor de echte Hollanders was er ook nog een blokje kaas of een toastje met brie.

Na de versnaperingen weer de weg vervolgt richting de studentenkerk. Waar op het binnenplein een opstelling van meerdere zuilen stond waar je langs af kunt lopen. Als je dan in de goede richting loopt volgende de gekleurde lichtjes je. Na deze ervaring vervolgende we de route langs de Dommel richting de oude Linnenfabriek waar een kunstwerk in de vijver was opgesteld. Hierna richting het Dommeltunneltje die d.m.v. een heleboel opgeplakte hartjes de tunnel of love werd genoemd. Na de tunnel zijn we vanwege tijdgebrek richting het station gelopen om nog de mooi verlichte boog over A. Philips te aanschouwen. En om 23:00 uur gingen de lampjes uit.

Na het maken van nog een aantal groepsfoto’s zijn we terug naar de kerk gelopen om aldaar de laatste slokjes GLOW-wijn op te drinken en weer naar huis te gaan.

Al met al weer een leuke Glow gezien dit jaar en wat mij betreft doen het volgend jaar weer over.

 

Reacties 

 
#2 Lanny 16-05-2017 00:32
This is the perfect site for everyone who really wants to find out about this topic.
You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually will need to?HaHa).
You certainly put a new spin on a topic which has been written about for years.
Great stuff, just great!

my web site shoes made (dyonhanna.blogs.fr: http://dyonhanna.blogs.fr/index.html)
 
 
#1 Thomas Breukink 11-11-2011 13:56
oooh wat een mooie foto's! Op een van de foto's (288) is duidelijk te zien dat er ook externen aanwezig waren op dit uitje. Kan ze geen lid worden van de despina stam als ze toch de programma's mee doet? :lol:
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen