Agenda

za 23 dec
Geen Groep
za 30 dec
Geen Groep
za 06 jan
Nieuwjaarsactiviteit
za 13 jan
Fuego
vr 09 feb
Carnaval
vr 09 feb
Carnaval
Zomaar een zaterdag bij de Bevers
Geschreven door Jasper Scheffers   


Het is weer zaterdagochtend, dit betekent naar de scouting. Net zoals iedere zaterdag gaan we vandaag weer veel lol beleven en alleen maar leuke dingen doen de komende 2 uur. Tijdens het openen staat iedereen al te trappelen van ongeduld, wat zullen we vandaag gaan doen? Het weer is de afgelopen week slecht geweest, zal dat vandaag ook zo zijn en moeten we binnen draaien? Gelukkig is het vandaag wat zonniger en kunnen we gewoon naar buiten. Na het openen gaan we dan ook gelijk een spelletje doen op het veld om warm te worden en daarna naar de poort om het bos in te gaan. In het bos is het erg leuk vandaag, er liggen veel plassen en dat is leuk om doorheen te rennen en springen. We vinden allemaal leuke paadjes waar we nog nooit in zijn gegaan. Opeens komen we erg ver in het bos bij een open stuk, hier stoppen we en gaan we een spelletje spelen.

Het spel wat we gaan spelen staat beter bekend als het smokkelspel, je moet de smokkelwaar over een grens smokkelen waar allemaal grens bewakers staan, erg moeilijk dus. Gelukkig weten de Bevers dit spel goed te doen. Na het spel gaan we verder met onze wandeling door het bos, hier vinden we nog meer plassen en hebben we nog meer lol. Ook de takken mogen niet ontbreken aan onze wandeltocht. Als we bij de blokhut aankomen krijgen we lekker iets te drinken en gaan we alweer snel sluiten. Onze ouders staan al te wachten en we mogen snel weer naar huis waar het lekker warm is. Het was weer een erg leuke zaterdagochtend, volgende week weer.

 

Reacties 

 
#2 Jewel 15-05-2017 23:33
Glad to be one of many visitors on this awful
site :D.

Feel free to surf to my website high heeled cowboy boots - lynettavires.jimdo.com: http://lynettavires.jimdo.com/2015/01/05/symptoms-of-football-inuries-to-the-foot-and-ankle -
 
 
#1 Jacqueline 18-12-2011 12:33
Hallo Bevers.

Zo te lezen hebben jullie een SUPERE ochtend gehad.
En het weer was ook al goed.
Wel koud maar toch.
Geniet ze jongens en leiding

Groetjes
Jacqueline
Oma van Tom
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen